• Bo Ourtreeoflife_

Waarom een blog?

Bijgewerkt: 11 okt 2018

Ik ben al een tijdje actief op IG via ourtreeoflife_ en hou ervan om leuke foto's te maken. Al snel ontdekte ik dat IG een echte community is, zeker voor mama's. Ik kreeg heel veel leuke reacties maar ook heel wat vragen over mijn leven als 'mama'. Daarom heb ik besloten een kleine blog te lanceren.
Wat mag je verwachten van mijn blog? Heel simpel: gewoon 'to the point' verhalen over mijn ervaringen als mama, verslagjes van vakanties en leuke uitstapjes, eerlijke reviews van toffe producten en veel foto's


One picture tells more than a thousand words'


Verwacht hier zeker geen 'guidelines voor de perfecte moeder' want eerlijk, ik doe ook maar wat. Mama zijn is een zalig leerproces van successen en minder grote successen ;) Jullie tips en reacties op artikels zijn dus zeker welkom! Instagram heeft me op die manier al vaak geholpen.


Ik wens jullie alvast veel leesplezier

Liefs

Bo

© Ourtreeoflifeblog

  • Instagram - grijze cirkel