• Bo Ourtreeoflife_

Naar de binnenspeeltuin: Tarzan & Jane

Een binnenspeeltuin... Geef toe:dat is toch echt een grote nachtmerrie voor vele ouders, niet? Althans dat was wat ik dacht toen ik binnenwandelde. Mijn man zijn gezicht sprak boekdelen. 'Kom, we zijn hier weg!' Maar Sam was er helemaal klaar voor en ik wou haar niet teleurstellen dus gingen we ervoor... Wat we toch niet allemaal doen voor onze kinderen hé!De buitenspeeltuin is erg tof en de toegang is gratis


De speeltuin Tarzan & Jane in Heusden- Zolder is nieuw en heeft ook een grote buitenspeeltuin. Om de drukte en het lawaai wat te mijden zijn we daar gestart. De buitenspeeltuin is heel leuk. Veel speeltuigen en voor ieder wat wils, ook voor de allerkleinsten.

Helaas begon het te regenen en konden we niet anders dan de drukte trotseren. Gelukkig kwamen we kennissen tegen die ons verzekerde dat het echt wel heel goed meeviel.We waren pas rond 17.00 daar waardoor de grootste drukte snel door was.

De speeltuin is onderverdeeld volgens verschillende leeftijdscategorieën tussen 0 en 12 jaar. Voor Sam was er een hoek voor kindjes tussen 0 en 3 jaar met ballenbad, glijbanen, slee, trampolines, blokken... Vanaf 1,5/2 jaar hebben ze er echt wel iets aan. Alles was erg proper en de schoentjes moesten uit.
Sam vond het geweldig! Ze heeft 2 uur aan een stuk gespeeld. Af en toe gingen we mee maar we konden haar gerust alleen laten en rustig aan een tafeltje gaan zitten. Je kan je kindjes gemakkelijk in de gaten houden.


Frietjes en bitterballen, dat verdienden we wel ;)

Uiteindelijk vonden we het een leuke namiddag. Niet dat we nu van plan zijn om elk weekend te gaan, maar af en toe zien we zeker zitten. De nieuwe speeltuin Tarzan & Jane is dan wel een aanrader. Kindjes betalen 11 euro, de ouders mogen gratis binnen. De buitenspeeltuin is gratis toegankelijk en de prijzen om wat te eten of drinken vallen ook goed mee.
© Ourtreeoflifeblog

  • Instagram - grijze cirkel