• Bo Ourtreeoflife_

Getest: Dermalex Eczema

Snotter de snot! Sam is weer verkouden en ons vettig patteke doet niets liever dan haar snot uitsmeren over haar hele gezicht met uitslag tot gevolg...Sam haar gezicht afvegen is een echte strijd en bijna onbegonnen werk. Ik kan letterlijk iedere 5 min. haar neus afvegen. Naar mijn mening zijn er 2 opties: of ik laat het kind rondlopen met aangekoekt snot en ga een paar keer per dag de strijd aan om het eraf te krijgen. Of ik loop continu achter haar aan. Het resultaat blijft wel hetzelfde in mijn geval: geïrriteerde rode wangen en ruwe droge plekken die erg lijken op eczema. Er valt weinig aan te doen vrees ik maar ik heb nu wel eindelijk (na heel wat probeersels) een crème gevonden die erg goed werkt: Dermalex Eczema. Ze verzacht én de roodheid en ruwheid trekt snel weg. De geur van de crème is redelijk neutraal.
De Dermalex hydraterende en herstellende crème vind ik ook een heel erg goed product. Ideaal voor drogere huidjes, zeker in de winter. Ik gebruik het als een gewone bodycrème. Sam heeft een eerder droge huid en een klassieke bodycrème hydrateert niet altijd voldoende.


Het enige jammere is dat het niet zo lekker ruikt als de typische babyproducten. Ik gebruik deze bodycrème ook niet dagelijks maar enkel wanneer ik merk dat het echt nodig is.


Welke crèmes gebruiken jullie bij geïrriteerde kaakjes, eczema of droge huidjes?


Liefs Bo

© Ourtreeoflifeblog

  • Instagram - grijze cirkel