• Bo Ourtreeoflife_

Baby bump 'time lapse'

Begin december verwachten wij ons tweede kindje. Zwanger zijn is iets ergs bijzonder. Ook al ben ik niet die 'euforische zwangere' toch wou ik graag veel foto's van mijn groeiend buikje want voor je het weet ben je bevallen en heb je geen leuke foto's. Ik besloot daarom iedere twee weken vanaf 14 weken een foto te maken.


Achteraf is het echt leuk om de evolutie van je bolle buikje te zien. Tijdens je zwangerschap staat je hoofd er niet altijd naar ( zeker dat laatste trimester wanneer je je echt dik begint te voelen) maar 'believe me' je gaat blij zijn als je ze hebt.De laatste maand van mijn zwangerschap wil ik graag nog een fotoshoot doen met mijn buikje en gezin. Ook al kijk ik er al wat tegenop. Mijn gezicht begint al wat vocht op te houden en mijn 'goed in mijn vel- gevoel' is tegen dan ver zoek vrees ik.
© Ourtreeoflifeblog

  • Instagram - grijze cirkel